Barion Pixel
Oldal kiválasztása

A tejoltó galaj egy évelő növény, amely hazánkban is megtalálható. A növény leveleiből teát készíthetünk, amelynek számos jótékony hatása van az egészségre.

A tejoltó galaj teája hatékony lehet a pajzsmirigy problémák kezelésében, mind az alul-, mind a túlműködés esetében. Ezenkívül jó vértisztító hatással bír, és ajánlott lehet a vese- és prosztatabántalmak kezelésében is. A tejoltó galaj vízhajtó és görcsoldó hatással bír, és javíthatja a mirigyrendszerek működését. A tejoltó galaj tea fogyasztása javasolt a nyirokrendszeri betegségek esetén is.

A tejoltó galaj külsőleg is hasznosítható. A tejoltó galaj főzetéből készült öblögetés vagy gargalizálás hatékony lehet a száj- és toroküregi gyulladások, valamint a fogínybetegségek kezelésében. Emellett a tejoltó galaj teáját külsőleg is alkalmazhatjuk a pattanások és mitesszerek kezelésére.

Ha szeretnél minőségi tejoltó galaj teát vásárolni, látogass el webáruházunkba, ahol megtalálhatod az általunk készített tejoltó galaj teát. Az általunk forgalmazott tejoltó galaj tea kizárólag friss alapanyagokból készül, tartósítószert nem tartalmaz, és garantáltan finom és egészséges. Köszönjük, hogy ellátogattál webáruházunkba, és reméljük, hamarosan újra látunk téged nálunk.