Barion Pixel
Oldal kiválasztása

A pásztortáska egy gyógynövény, amelynek számos jótékony hatása van az egészségre. A pásztortáska teája hatékony lehet az erős menstruációs vérzés csillapítására, valamint az erek tisztántartására és meszesedésre ajánlják.

A pásztortáska népies neve gezemice vagy paperszénye. A pásztortáska teát már régóta használják a népi gyógyászatban a női egészség javítására. A pásztortáska teának összehúzó hatása van, ami segíthet a vérzés csillapításában, és javíthatja az általános egészséget.

A pásztortáska teát egyszerűen elkészítheted otthon. Vágd apróra a pásztortáska leveleit és szárát, majd forrázz le egy csészényi (kb. 2,5 dl) forró vízzel. Hagyd állni 10-15 percig, majd szűrd le a teát. Fogyaszd naponta 2-3 alkalommal.

Ha szeretnél minőségi pásztortáska teát vásárolni, látogass el webáruházunkba, ahol megtalálhatod az általunk forgalmazott termékeket. Az általunk forgalmazott pásztortáska tea kizárólag friss alapanyagokból készül, és garantáltan finom és egészséges. Köszönjük, hogy ellátogattál webáruházunkba, és reméljük, hamarosan újra látunk téged nálunk.