Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Az orvosi zsálya egy évelő növény, amely számos jótékony hatással bír az egészségre. Az orvosi zsálya tea fogyasztása erősítheti az immunrendszert, relaxál, és regenerálja a testet.

Az orvosi zsálya teát használjuk a húgyutak fertőtlenítésére, bélhurut ellen, és a legyengítő izzadás meggátlására. Az orvosi zsálya teája általában összehúzó hatású, és segíthet a torok- és gyulladásos testrészek öblögetésében vagy borogatásában.

Az orvosi zsálya fürdőt is készíthetünk belőle aranyér bántalmak ellen, míg meghűléskor inhalálással tisztíthatjuk a légutakat és csökkenthetjük a fertőzéseket. Az orvosi zsálya fogyasztása azonban nem javasolt asztmásoknak.

Az orvosi zsálya tea kellemes ízű és illatú, és számos jótékony hatással bír. Ha minőségi orvosi zsálya teát szeretnél vásárolni, látogass el webáruházunkba, ahol megtalálhatod az általunk forgalmazott termékeket. Az általunk forgalmazott orvosi zsálya tea kizárólag friss alapanyagokból készül, és garantáltan finom és egészséges. Köszönjük, hogy ellátogattál webáruházunkba, és reméljük, hamarosan újra látunk téged nálunk.