Barion Pixel
Oldal kiválasztása

A mezei zsurló (Equisetum arvense) a zsurlófélék családjába tartozik, és régóta használják gyógyító tulajdonságai miatt. A növény főzetét hagyományosan használják vizelethajtó, vesetisztító és izzasztó hatásáért, valamint epe- és májbántalmak elleni teakeverékek alkotórészeként.

A mezei zsurló hasznos lehet reumás bántalmak, csonttörések és mészlerakódás okozta panaszok esetén is. Az összehúzó hatásának köszönhetően a mezei zsurló főzetét használhatjuk sebek kezelésére, vérzéscsillapításra és fertőtlenítőként is.

Fontos megjegyezni, hogy a mezei zsurlót nem szabad összetéveszteni a mérgező hatású mocsári zsurlóval, ezért mindig biztosak kell lennünk a növény azonosításában.

Ha szeretnél minőségi mezei zsurló főzetet vásárolni, látogass el webáruházunkba, ahol megtalálhatod az általunk forgalmazott termékeket. Az általunk forgalmazott mezei zsurló főzet garantáltan friss alapanyagokból készül, és segíthet a vese- és húgyúti problémák kezelésében. Köszönjük, hogy ellátogattál webáruházunkba, és reméljük, hamarosan újra látunk téged nálunk.