Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Kistermelői Vegyes Virágméz 500g

Ismerd meg a különleges ízű és változatos aromájú vegyes virágmézet, amelyet szeretettel kínálunk a webshopunkban! A vegyes virágméz egyedi kombinációja különböző virágok nektárjának, amely gazdag ízekben és jótékony hatásokban gazdag. Az aranyszínű mézünk tökéletesen illik reggelikhez, pirítósokhoz és süteményekhez egyaránt. Kézzel szedjük és gondosan palackozzuk a vegyes virágmézet, hogy frissességét megőrizzük. Fedezd fel a természet gazdagságát és válaszd a vegyes virágmézet, amely az egészséged és az ízlelőbimbóid örömére szolgál!

500g

Egységár: 3.200 Ft/kg

1 600Ft

20 készleten

A termelő bemutatkozása:


Török Norbert vagyok és 2017 óta méhészettel foglalkozom. Ez egy olyan szenvedély, ami már gyerekkorom óta érdekel. Imádom a méheket, és lenyűgözőnek tartom, ahogy munkájukkal hozzájárulnak a természet egyensúlyához és az élelmiszer-termeléshez.

Jelenleg 25 saját családot gondozok és gondoskodom róluk a saját kertünkben. Figyelemmel kísérem a méhek fejlődését, ellenőrzöm az egészségüket és biztosítom számukra a megfelelő környezetet és táplálékot. Emellett szorgosan gyűjtöm és feldolgozom a mézüket, amelynek íze és minősége számomra hatalmas büszkeség.

Fontosnak tartom a méhészeti ismeretek és a fenntartható méhészet elterjesztését is. 

A célom, hogy a méhek és a méhészettel kapcsolatos tudatosság és odafigyelés növekedjen, és hogy hozzájáruljak a környezetünk és az élővilág védelméhez.

Ha bármilyen kérdésed van a méhekkel vagy a méhészkedéssel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá. Örömmel osztom meg tapasztalataimat és szenvedélyemet másokkal!

Kistermelői regisztrációs szám: HU0806T188

Felír azonosító: AA6628574

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk