Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Kistermelői Akácméz 1000g

Ismerd meg az egyedülálló és különleges ízű akácmézet, amelyet szeretettel kínálunk a webshopunkban! Az akácméz jellegzetes, enyhén édeskés ízével és világos árnyalatával kápráztatja el az ínyenceket. Ezt a magas minőségű mézet kiválóan lehet használni reggelikhez, főzőknek, vagy akár desszertekhez is. Az akácmézünk gondosan válogatott akácvirágok nektárjából készül, amely garantálja a természetes és friss ízélményt. Válassz akácmézet, hogy megtapasztald a természet ajándékának ízét és az egészségmegőrző hatásait!

1000g

Egységár: 3.800 Ft/kg

3 800Ft

20 készleten

A termelő bemutatkozása:


Török Norbert vagyok és 2017 óta méhészettel foglalkozom. Ez egy olyan szenvedély, ami már gyerekkorom óta érdekel. Imádom a méheket, és lenyűgözőnek tartom, ahogy munkájukkal hozzájárulnak a természet egyensúlyához és az élelmiszer-termeléshez.

Jelenleg 25 saját családot gondozok és gondoskodom róluk a saját kertünkben. Figyelemmel kísérem a méhek fejlődését, ellenőrzöm az egészségüket és biztosítom számukra a megfelelő környezetet és táplálékot. Emellett szorgosan gyűjtöm és feldolgozom a mézüket, amelynek íze és minősége számomra hatalmas büszkeség.

Fontosnak tartom a méhészeti ismeretek és a fenntartható méhészet elterjesztését is. 

A célom, hogy a méhek és a méhészettel kapcsolatos tudatosság és odafigyelés növekedjen, és hogy hozzájáruljak a környezetünk és az élővilág védelméhez.

Ha bármilyen kérdésed van a méhekkel vagy a méhészkedéssel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá. Örömmel osztom meg tapasztalataimat és szenvedélyemet másokkal!

Kistermelői regisztrációs szám: HU0806T188

Felír azonosító: AA6628574

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk