Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Kistermelői Repceméz 1000g

Fedezd fel a különleges ízű és magas minőségű repcemézet, amelyet szeretettel kínálunk a webshopunkban! A repceméz gazdag, enyhén virágos ízével és aranyszínével lenyűgözi az ínyenceket. Kiválóan passzol reggelikhez, desszertekhez és akár teákhoz is. A kézzel kinyert és gondosan palackozott repcemézünk garantálja a frissességet és a természetességet. Bátran válaszd a repcemézet, hogy felfedezd a természet ajándékának ízét és jótékony hatásait.

1000g

Egységár: 2.800 Ft/kg

2 800Ft

20 készleten

A termelő bemutatkozása:


Török Norbert vagyok és 2017 óta méhészettel foglalkozom. Ez egy olyan szenvedély, ami már gyerekkorom óta érdekel. Imádom a méheket, és lenyűgözőnek tartom, ahogy munkájukkal hozzájárulnak a természet egyensúlyához és az élelmiszer-termeléshez.

Jelenleg 25 saját családot gondozok és gondoskodom róluk a saját kertünkben. Figyelemmel kísérem a méhek fejlődését, ellenőrzöm az egészségüket és biztosítom számukra a megfelelő környezetet és táplálékot. Emellett szorgosan gyűjtöm és feldolgozom a mézüket, amelynek íze és minősége számomra hatalmas büszkeség.

Fontosnak tartom a méhészeti ismeretek és a fenntartható méhészet elterjesztését is. 

A célom, hogy a méhek és a méhészettel kapcsolatos tudatosság és odafigyelés növekedjen, és hogy hozzájáruljak a környezetünk és az élővilág védelméhez.

Ha bármilyen kérdésed van a méhekkel vagy a méhészkedéssel kapcsolatban, szívesen válaszolok rá. Örömmel osztom meg tapasztalataimat és szenvedélyemet másokkal!

Kistermelői regisztrációs szám: HU0806T188

Felír azonosító: AA6628574

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk