Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Méhviaszos élelmiszer csomagoló kendő 3 db/csomag

A csomag tartalma:
1 db S 20*20 cm kendő
1 db M 28*28 cm kendő
1 db L 35*35 cm kendő
A fenntarthatóság és a praktikusság egyedülálló kombinációja a méhviaszos csomagolókendő! Ez a különleges termék környezetbarát alternatívát nyújt a hagyományos egyszer használatos fóliák és csomagolóanyagok helyett. A méhviasz bevonat révén a kendő rugalmasan tapad a felületekre, biztosítva az élelmiszerek és más tárgyak frissességét és védelmét. A kendő természetes antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, ami hozzájárul a tartósabb tároláshoz. Ráadásul könnyedén újrahasznosítható, így csökkenti a hulladék mennyiségét. A méhviaszos csomagolókendőt könnyedén formázhatod különböző méretekre, így ideális választás szendvicsek, gyümölcsök, sajtok vagy más élelmiszerek csomagolásához. Fedezd fel az egyszerű és fenntartható csomagolás világát a méhviaszos csomagolókendővel, és tegyél egyet a kosaradba, hogy kevesebb műanyagot használj és többet tehetj az élhető környezetért!

3 750Ft

15 készleten

Élelmiszerek csomagolására, edények lefedésére használatos hazai kézműves termék. Pamutvászonból készül, változatos mintákkal, így mindenki megtalálhatja a számára legjobban tetszőt.

Fontos információk:

  • kezünk melegétől megpuhul így könnyebben formázható
  • felveszi a csomagolandó termék alakját és úgy is marad
  • szennyeződés esetén szobahőmérsékletű folyó víz alatt tisztítható
  • NEM mosható mosó- illetve mosogatógépben
  • NEM szabad erősen dörzsölni, mert megkopik a méhviasz réteg
  • ha folyamatos használat során mégis lekopna róla a bevonat, két sütőpapír között könnyedén újra szét lehet oszlatni az anyagon
  • élettartama végén komposztálható

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk