Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Hallja Kend? Olasz paradicsomszósz

A termelő Babusa Sándor bemutatkozása:

2017-től kezdtem kistermelőként a termékeim készítését, saját ötleteim alapján. A Hallja Kend márkanév ,és a szlogen is a saját ötletem volt. (a szlogen:” A mult üzenete, a ma minősége, az üvegbe zárt harmónia”.) Kezdetben 10-15 termékem volt, később bővült a kínálat kb. 40 termékre. A nemzeti szörp, és lekvár versenyen kétszer is indultam, és több mint 10 oklevelet kaptam arany, ezüst, és bronz díjazással, illetve egy fődíjat is, amelyeknek nagyon örültem. Saját ötleteim alapján bővítettem a termékpalettámat, így sok újdonság készült. Ilyenek a szilvaketchup, a narancsos kajszilekvár, a levendulás őszibarack, a mentás körte, és sok egyéb. Minden termékem alapanyagát a saját termesztésű gyümölcsökből állítom elő, nincs nagy földterületem, csak 3 zártkertem, de 180 gyümölcsfával és sokféle bogyós gyümölcs bokorral rendelkezem, így bőven van tennivalóm a kerti munka , és a termékgyártás terén. A családomat is azzal a lehető legjobb minőségű készítményekkel látom el, mint minden érdeklődő vásárlómat. A termékeim csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, és kizárólag mindent hőkezeléssel tartósítok, nincs bennük semmilyen adalék anyag. Hatodik éve lelkesen dolgozom, hogy fejlődhessen a termékpaletta és igyekszem a vásárlói igényeknek is megfelelni. 

Kistermelői regisztrációs szám: HU0806T159

1 600Ft

7 készleten

Összetevők: Paradicsom, oliva olaj, kristálycukor, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek.

Fedezd fel az olasz paradicsomszószunkat, ami kizárólag a legfrissebb paradicsomokból készül, és az olasz konyha ízvilágát hozza el hozzád. Ez az autentikus paradicsomszósz gazdag és selymes textúrájával a tésztaételek, pizzák és más olasz fogások tökéletes kísérője.

Kézzel készítjük, hagyományos módon és szeretettel, hogy minden cseppje átjárja a frissesség és az otthonosság érzete. Az olasz paradicsomszószunkban a paradicsomok természetes íze és a fűszerek tökéletes egyensúlya varázsolja el az ízlelőbimbóidat.

Próbáld ki az olasz paradicsomszószunkat, hogy átélhesd az igazi olasz konyha ízeit, és élvezd a természet friss és ízletes ajándékát egyetlen üvegben!

Egységár: 3200 Ft/Liter

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk