Barion Pixel
Oldal kiválasztása

Görögdinnye-menta szörp cukormentes 500 ml

Palackba zártam a nyár egyik legkarakteresebb ízét. Válaszd ezt a szörpömet, ha az év bármely időszakában szeretnéd érezni a nyár ízét.

Összetevők: Görögdinnye, eritrit-stevia édesítőszer, menta, citrom.

500 ml

Egységár: 4.500,00 Ft/liter

2 250Ft

27 készleten

Üdvözöljük a webshopunkban, ahol bemutatjuk a kiváló minőségű Cukormentes Görögdinnye-Menta Szörpünket édesítőszerként eritrit és stevia kombinációjával. Ez az ital tökéletes választás, ha ízletes frissítőre vágyik, de szeretné minimalizálni a hozzáadott cukrot. Hadd mutassuk be, mi teszi ezt a cukormentes szörpot különlegessé:

Frissítő Görögdinnye-menta íz: A görögdinnye édes és zamatos, míg a menta hűsítő frissességet ad az italnak. Az eritrit és a stevia természetes édesítőszerei pontosan ugyanazt a természetes édes ízt kölcsönzik az italnak, anélkül, hogy hozzáadott cukrot tartalmazna.

Kiváló minőségű alapanyagok: A görögdinnyét gondosan válogatott, érett gyümölcsökből préseljük, míg a menta frissességét sértetlenül őrizzük meg. Nincsenek mesterséges színezékek, ízfokozók, és nincs hozzáadott cukor sem. Az eritrit és a stevia természetes édesítőszerei biztosítják a kellemes édességet.

Számtalan felhasználási lehetőség: A Cukormentes Görögdinnye-Menta Szörp nemcsak önmagában élvezhető ital, hanem kiváló alapja lehet különféle koktélok és üdítők készítésének. Egy csodálatos alap az alkoholmentes vagy alkoholos koktélokhoz egyaránt.

Egyszerű elkészítés: Csak néhány csepp vagy adag a cukormentes Görögdinnye-Menta Szörpből elegendő egy pohár hideg víz vagy szódavíz felöntéséhez. Adjunk hozzá néhány jégkockát, és már kész is vagyunk!

Nyári frissesség, cukormentesen: A menta és a görögdinnye párosítása hűsítő és élénkítő. A cukormentes változat lehetővé teszi, hogy élvezze a nyári frissítést anélkül, hogy aggódna a hozzáadott cukor miatt.

Eritrit és stevia előnyei: Az eritrit alacsony kalória- és glikémiás indexű, míg a stevia természetes édesítő, amely segít minimalizálni az édesítőszerrel bevitt kalóriákat.

Ne habozzon, és próbálja ki a Cukormentes Görögdinnye-Menta Szörpot eritrit és stevia édesítővel most! Frissítő és ízletes választás bármely alkalomra, anélkül, hogy aggódna a hozzáadott cukor miatt. Rendelje meg most, és élvezze az igazi, természetes ízeket a poharában!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

További információk