Lilahagyma lekvár 230 g
Manapság egyre ismertebb a lilahagyma lekvár. Az én különleges receptem az angliai fine dining étteremből van ahol dolgoztam. Gyümölcsök helyett a nádcukor a száraz vörösbor(egri bikavér), borecet és a worchester szósz ízesíti és adja meg a pikáns enyhén savanykás és egyben édes zamatát. Bátran ajánlom májas ételekhez, pástétomokhoz, sajtokhoz(leginkább kecske) akár pirítóssra kenve. Legfőbb szerepe a BBQ vagy egyéb sült húsok, hamburgerek mellett található.
Összetevők: Lilahagyma, nádcukor, vörösbor, fehérborecet, étkezési só, őrölt feketebors, fűszerek.
230 g
Egységár: 4. 347 Ft/kg
1 000Ft
112 készleten
Minőségét megőrzi: A gyártástól számított 2 évig (lásd a hátsó címkén). Tárolás: fénytől védett, hűvös helyen. Felbontás után hűtve tároljuk és 1-2 héten belül fogyasszuk el!
Az Éva Elixír termékek kizárólag friss hazai gyümölcsökből és gyógynövényekből készülnek, tartósítószerek, mesterséges adalékanyagok, aromák, színezékek nélkül. Tartósítási módszer: Forrázott, fertőtlenített és csírátlanított üvegekbe, forrón, fém kupakkal lezárva, fejjel lefelé, gyapjú bundás száraz dunsztban kerülnek tartósításra. A kristálycukkorral készült termékek is csak alacsony cukortartalommal rendelkeznek, és számos esetben nádcukorral, vagy eritrit-stevia édesítőszerrel készült változatban is kaphatók. A készítés során válogatott, friss alapanyagokat használunk és magas szintű szaktudással készítjük el a termékeket, hogy azok a lehető legjobb íz-élményt és beltartalmat biztosítsák fogyasztóik számára. A termékek fogyasztásával, nemcsak saját egészsége megőrzéséhez járul hozzá, hanem egy 100%-ban magyar kisvállalkozás fenntartásához és fejlődéséhez is.
Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.
Értékelések
Még nincsenek értékelések.